onsdag 21. april 2010

Animasjonsfilm

På siste samling skulle vi iløpet av få timer lage animasjonsfilm. Var litt spent på dette siden jeg aldri har gjort noe slikt før og gledet meg til å se hvordan det skulle gå. Vi var en gruppe på 5 som etterhvert ble 6. Vi valgte å lage film av De Tre Bukkene Bruse.
Vi brukte plastalin og modelleire til å lage bro, bukkene, gress, steiner og trollet. Bakgrunnen tegnet vi. så valgte vi å bruke sangen istedenfor eventyret til fortellingen.

Det var et veldig morsomt prosjekt. Vi jobbet ganske ivrig med det meste og vi lo en hel masse. Vi skulle bruke Windows Movie Maker til å sette sammen filmen og vi var veldig usikker siden ingen av oss hadde brukt dette programmet før. Heldigvis gikk det bra uten at jeg kan ta på meg æren for det. vi satt i en krok og der var ikke plass til å sitte 6 stk rundt samme maskin så det ble ikke til at alle fikk være med. Litt trist på en måte siden jeg da ikke fikk sett hvordan moviemaker virker, men kanskje like greit siden vi hadde tidspress og "jo flere kokker jo mere søl"-prinsippet lett kan slå inn hvis 6 stk skal samarbeide om det samme lille prosjektet på en og samme maskin. Så da er det bare for meg å finne litt tid til å sette meg ned å prøve meg fram med moviemaker på egen hånd, for morsomt var det ihvertfall!! Frister til gjentakelse for å si det slik :)

Og for de som er nysgjerrig på resultatet.... her er det ;) http://www.youtube.com/watch?v=R-EQzZEBrY8

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar